Personal training voor ondernemers

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

Personal training is met name geschikt voor ondernemers

Iedere ondernemer kan ervoor kiezen om personal training bij Special Fit te volgen! Wij werken voor iedereen en hebben de mogelijkheid om ons aan te passen aan jouw drukke agenda. Of je nu beginnende of ervaren sporter bent! Dankzij de kennis en expertise van onze personal trainers kunnen we ook jou begeleiden, ongeacht je fitnessdoelstellingen en huidige situatie. Ook wanneer je een lichamelijke beperking hebt, ben je bij ons van harte welkom.

Personal training helpt je niet alleen om er beter uit te zien, maar ook om gezonder te worden. Daarnaast zorgt onze aanpak ervoor dat je beter in je vel gaat zitten. Dus als ondernemer profiteer je maximaal en zul je op alle vlakken resultaat boeken. Onze personal trainers helpen jou graag aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

De voordelen van personal training

  • 1 op 1 met een Personal trainer in één van onze private gyms
  • Trainingen afgestemd op uw drukke agenda
  • Stressvrij ondernemen
  • Verlies overtollige kilo’s
  • Voel je weer fit, sterk en energiek
  • Professioneel trainingsadvies
  • Inclusief persoonlijk voedingsschema
  • Een persoonlijke voeding- en trainingsapp
  • U kunt na ons traject weer gezond en zelfverzekerd ondernemen

Personal training in Groningen begint met een intake-gesprek

Bij Special Fit verzorgen we 1-op-1 training, maar je kunt ook voor small group, of duo training kiezen. Zo kun je samen met maximaal 5 andere ondernemers aan je doelstelling werken. Kies je voor personal training bij Special Fit? Dan plannen we eerst een intake-gesprek met je in. Zo kan jouw trainer je persoonlijke doelen en je huidige situatie in kaart brengen, en doen we een start meting om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met het behalen van jouw doelen.

Op basis van jouw doelen en persoonlijke situatie stellen we een behandelplan op. We gaan niet alleen na welke oefeningen je moet uitvoeren en wat voor voedingsschema je moet volgen, maar eventueel helpen we je ook om positieve gedragsveranderingen door te voeren. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelstelling, voeren we verschillende metingen uit tijdens het intake-gesprek. Zo meten we bijvoorbeeld verschillende lichaamsomtrekken, maar ook je vetpercentage, spiermassa, bloeddruk en conditie. We nemen de uitkomsten met je door en bepalen samen met jou een realistisch doel. Na het intake-gesprek bepaal je zelf of je personal training in Groningen bij ons blijft volgen.

Vraag een gratis intake aan!

Hoe werkt personal training bij Special Fit?

Bij ons kun je altijd terecht in een van onze prive gyms in Groningen of Bedum. Hier train je veilig en verantwoord in een prive setting onder begeleiding van één van onze professionele personal trainers.

Besluit je na het intake-gesprek om met ons verder te gaan? Dan starten we een traject afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en bepalen we samen in welk tijdsbestek we dit traject samen uit kunnen voeren. Gedurende dit traject leren we jou om de juiste oefeningen uit te voeren en om onder begeleiding van een diëtist op je voeding te letten. Maar je personal trainer in Groningen is ook meteen je personal coach op gebeid van sport, voeding en mindset.

Ook gedragscoaching is namelijk een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We helpen jou om slechte gewoontes een halt toe te roepen. Dat is namelijk noodzakelijk om de gewenste resultaten te boeken en vooral ook te behouden.

Plan een vrijblijvend intake-gesprek in!

Wordt het tijd om gezonder te worden en om je persoonlijke doelstellingen te behalen? Wij laten je graag zien hoe personal training het verschil kan maken! Klik op de knop gratis intake, wij nemen vervolgens snel contact op om een intake-gesprek met je in te plannen.

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!