Achtergrond

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

Special Fit is meer dan alleen sporten..

We hechten waarde aan jouw persoonlijk belang en we coachen je zowel op fysiek en mentaal vlak naar het niveau waar jij je prettig voelt. We leren jouw je eigen grenzen te verleggen, zodat je als persoon hier altijd sterker uit komt. Iedereen is anders en met personal training bij Special Fit voelen we dit haarfijn aan en dragen we zorg voor jouw en je persoonlijke doelstelling en boeken we met de juiste inzet maximaal resultaat. 

We staan voor kwaliteit en wil zijn/haar leden inspireren en motiveren, waarbij sport zowel als middel en sport wordt ingezet om tot het gewenste resultaat te komen. Of jouw doelstelling nou, afvallen, sport specifiek, jouw conditie op niveau houden, kracht en spiertoename, ontspanning, spelende wijs sporten, ont-stressen, pedagogisch verantwoord sporten of integratie binnen de sport is, Special Fit heeft voor jouw de oplossing klaar liggen! 

We staan er voor iedereen die de kwaliteit van leven belangrijk vind en graag hulp wilt hebben om deze kwaliteit eruit te halen op het gebied van lifestyle ( sport, voeding & mind ) 

Er staat een speciaal team voor je beschikbaar die door specifieke wedstrijd ervaring en scholing (HBO), op het gebied van zowel sport, lifestyle, voeding en pedagogisch vlak, de nodige kennis en ervaring hebben opgebouwd. 

We hebben een enorme passies voor sport en dit willen we graag met je delen, zodat jouw droom daadwerkelijk werkelijkheid wordt en je eindelijk de resultaten gaat halen die je voor ogen hebt. Samen staan we sterk! 

Kortom, Special Fit is special en meer dan alleen sporten.. 

Durf je de uitdaging aan?

Wacht dan niet langer en meld je aan voor het gratis intakegesprek!

Niels van Os

Niels van Os is de oprichter en eigenaar van special fit. al jarenlang een ondernemer, trainer en coach die gaat voor goud.

Contact is een centraal thema in vechtsport. dit vind je ook terug in teamontwikkeling en samenwerken. Niels raakte ooit verliefd op (kick)boksen en krachttraining.

Het was eindelijk een échte uitdaging! door uitdaging komt groei, dat wil Niels graag in jouw faciliteren. Groei als mens en professional. Die groei gaat in onze visie hand in hand.

Niels gelooft dat mensen niet bedoeld zijn voor middelmatigheid. Iedereen heeft goud in handen. de kunst is om dat goud te vinden en daar de juiste sieraden van te smeden. daar helpt Niels je graag mee.

Persoonlijke missie:

Ik wil mensen raken en inspireren met mijn talent.

Neem direct contact op

Drive

“Mijn drive is mensen laten bloeien, mensen helpen de middelmatigheid te overstijgen. als jij jezelf en je talenten serieus neemt, dien je de ander het meest.”
• Bedum
• Motor rijden
• Reizen
• Vader van een dochter
• Naast kickboksen, hardlopen, krachttraining/crossfit
• Wil ooit buitenaf wonen en een schuur ombouwen tot ‘dojo

“Vechtsport was mijn eerste grote passie. met 7 jaar gestart met de geweldige sport ” karate ” en vanaf mijn 17e overgestapt op ( kick) boksen.

Daarbij houdt Niels van lezen. Dat heeft hem een grote hoeveelheid relevante kennis opgeleverd die weer toepasbaar is in trainingen. Kennis over o.a. empowerment, groepsdynamiek, (persoonlijk) leiderschap, hersenen en meesterschap.

Niels wil de positieve veranderkracht van vechtsport doorgeven in zijn trainingen.

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!