Workshop

Wat kunnen wij voor jou betekenen als bedrijf/organisatie of sport(vereniging)?

Je kunt Special Fit inhuren voor een leuke, uitdagende en sportieve workshop zoals kick en/of boxing, function/strength training. Natuurlijk gebeurd alles in een fijne laagdrempelige sfeer.

Special Fit verzorgd workshops voor uw evenement, uitje of ieder andere gelegenheid. De workshop is een actieve, maar vooral leuke manier om eens op een andere wijze bezig te zijn met ons lichaam & geest. De workshop gaat in op de verschillende technieken van de betreffende activiteiten en natuurlijk uw specifieke interesses. We haken in op aspecten zoals, techniek, omgang respect, grenzen stellen, de juiste keuzes maken en omgang zelfvertrouwen.

Deze leuke, uitdagende en pittige workshop is een uitdaging voor jong, oud, vrouw, man en voor iedereen die zich op zowel fysiek en mentaal vlak wilt uitdagen. De workshop is conditioneel, maar ook perfect voor het beoefenen van kracht, snelheid en hand-been-oog coördinatie.

Er kan gekozen worden uit de volgende workshops:
– Boxing
– Kick & Boxing
– Function/strength trainingen
– Personal trainingen (max. 2 – 6 personen)
– Ook is het mogelijk om een groepstraining te boeken, dit is op aanvraag.

Groepen
Het maakt niet uit hoe groot de groep is. Er geldt geen echt minimum of maximum, maar het is handig de groepsgrootte met ons te overleggen in verband met het aantal beschikbare docenten, die voor overzicht en de begeleiding dienen te zorgen.

Duur & Tarief
Workshops duren circa 1 uur (in overleg), en is afhankelijk van de groepsgrootte. Onze ruimte zijn speciaal ingericht voor deze workshops. Indien gewenst werken wij ook op locatie (tarieven bespreekbaar).

Ervaring is niet nodig, dus iedereen kan meedoen!

Maak hier een afspraak.

Contactgegevens

Telefoon:
06-11142536

Email:
specialinfo.fit@gmail.com