Personal Trainingsvormen

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

Special Personal Training 1 op 1

Personal Training is 1 op 1 begeleiding met jou persoonlijke trainer. De trainingen zullen naar eigen wensen en doelen worden ingevuld door onze personal trainers. Je hebt gedurende je ‘traject’ 1 hoofdtrainer. Hij of zij houdt consequent je voortgang in de gaten en is ook je eerste aanspreekpunt.

Special Personal training Duo

Duo training is perfect voor mensen die graag samen trainen. Of dit nou met je partner, een vriend of een vriendin is. Een Personal Training sessie op maat, maar dan voor twee. De kracht van duo personal training is dat je elkaar kunt uitdagen en motiveren!

Special Personal Training Smal Group training

Wat is Small Group Training?

Small Group Training is sporten in een kleine groep van 4 tot 6 personen. Dit kun je doen door zelf een groep samen te stellen, bestaande uit bijvoorbeeld jou vrienden, collega’s en/of familieleden of clienten. Samen met jou groep kun je de dag en het tijdstip van je training bepalen. Special Fit traint in een personal training studio, waar je volledig in privacy traint met een personal trainer.

Bij deze groep traint je samen met andere Special Fit mede-sporters op vaste dagen en tijden.

De Small Group Trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Je werkt op een gezonde en efficiënte manier aan jou persoonlijke doelstelling/ hulpvraag!

Trainen op jou eigen niveau!

smaal group training

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!