Burn out coach

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

Sporten met een burn out coach: grip op het leven

Zoek je een burn out coach die je met behulp van sport helpt te herstellen van je burn-out? Neem dan contact op met Special Fit. Je herstelperiode hoeft niet alleen gepaard te gaan met lange praatsessies. Een burn-out kun je ook op een andere manier aanpakken, namelijk door te sporten. Maak gebruik van deze unieke werkwijze.

Je bent niet de enige met burn out klachten

Als je te maken hebt met de hardnekkige klachten van een burn-out, hoef je niet bang te zijn dat je de enige bent. Burn-outs komen tegenwoordig vaker voor dan je denkt. Het is zelfs zo dat steeds meer jongeren last hebben van een burn-out. In principe kan iedereen dit overkomen. Het is dus niet simpelweg iets waar alleen mensen die te veel werken last van hebben. Er zijn genoeg mensen die voorheen alle ballen omhoog wisten te houden, maar later in een burn-out terechtkwamen. Gelukkig is er ook goed nieuws: een burn out coach kan je helpen om weer grip op het leven te krijgen.

Laat je ondersteunen door een burn out coach

Voor een goede herstelperiode is het belangrijk om hulp met beide handen aan te grijpen. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige mensen – vooral jongeren – zien bijvoorbeeld op tegen urenlange therapiesessies. Vervolgens laten ze zich niet coachen, waardoor de herstelperiode langer duurt dan nodig is. We snappen heel goed dat je niet alleen wilt praten over je problemen, maar er ook op een actieve manier iets aan wilt veranderen. Daarom combineren we denken en doen tijdens onze coaching. Je pakt je burn-out aan door te sporten.

Boksen als therapie bij een burn out

Iedereen herstelt op een andere manier van een burn-out. Als burn out coach bieden we je een praktisch alternatief voor lange praatsessies. Je wordt begeleid door een ervaren personal trainer. Met behulp van sport en gezonde voeding helpen we je om je doelen te behalen. Daarbij wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Sommige mensen vinden het nu eenmaal fijn om op deze manier van een burn-out te herstellen. We hebben al veel mensen door hun herstelperiode heen geholpen. Maak vooral gebruik van onze expertise.

Hoe we zorgen voor succesvolle herstelperiode

Tijdens je herstelperiode is het ideaal om begeleid te worden door een burn out coach. Je hoeft tenslotte niet zelf na te denken over wat de juiste training en voeding is. Dit soort zaken kunnen je veel energie kosten, zeker als je te maken hebt met een burn-out. Onze personal trainers weten precies wat voor soort voeding- en trainingsschema voor jou het geschiktst is. Het is fijn om tijdens je herstelperiode te weten dat je op de juiste manier traint en eet.

Ga aan de slag met een burn out coach

Wil je aan de slag gaan met een burn out coach? Special Fit staat voor je klaar. Of je nu wilt fitnessen of boksen, er zijn genoeg mogelijkheden. Geheel kosteloos kun je je aanmelden voor een intake. Zo kun je rustig kennismaken met een personal trainer. Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan vooral contact met ons op.

burn out

Recensies van klanten:

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!