Kick & Boxing Mannen

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

We zijn opzoek naar 14 enthousiaste mannen die zich willen ontwikkelen op het gebied van: Techniek, power, kracht & conditie.

Kick & Boxing Mannen

Ben je beginner, gevorderde en /of wil je graag recreatief kickboksen? Bij Special Fit is iedereen welkom, jong/oud, man/vrouw. Wij laten je graag kennismaken met een prachtige vechtsport, Kick & Boxing.

Voor de beginner is het vooral een manier van bewegen en trainen zonder dat we het gevecht centraal zetten. Voor de gevorderde vechtsporter, combineren we techniek, pads/zak training met sparring.

Kick & Boxing Mannen (cursus)

Special Fit biedt een 8-weekse cursus voor uitsluitend mannen die in een korte periode de basis van het Kick & Boxing willen leren. Deze cursus is zeer geschikt voor mannen die in een korte periode een flinke dosis energie willen opbouwen, overtollige kilo’s kwijt willen raken of gewoon lekker full body willen sporten en mentaal en fysiek sterker willen worden. De lessen zijn zeer intensief, uitdagend en op niveau en door de professionele coaching voel je je elke week zowel op fysiek en mentaal vlak sterker en fitter worden.

Gedurende de cursus komen alle basistechnieken van het Kick & Boxing, krachttrainingsvormen en het spelelement naar voren. De cursus wordt verzorgd door professionele trainers met wedstrijd ervaring!

De cursus biedt plek voor maximaal 14 deelnemers in verband met de intensieve begeleiding.

Special Fit heeft een speciaal team die door scholing de nodige kennis en ervaring hebben op het gebouwd, waarbij er zowel motorisch, sociaal en cognitief vlak wordt lesgegeven!

Door de professionele begeleiding en zeer technische en intensieve lessen, krijg je een gezonde dosis energie en voel je jezelf weerbaarder en sterker op zowel lichamelijk en geestelijke vlak.

Creer meer power, kracht en conditie.

Door de uitdagende lessen verbrand je maar liefst 900 calorieën en creëer snel een sterker, fitter en gezonder lichaam & geest!

Jezelf ontwikkelen in een veelzijdige full-body sport (Body & Mind).

Leer alle aspecten van Kick & Boxing

Gespierder en minder vet.

De Kick & Boxing lessen worden verzorgd vanuit professioneel oogpunt met de nodige professionele kennis & ervaring

De volgende cursus start over:

Start mannen cursus: vrijdag 13 april, 8 weken lang  ( 1 x per week op elke vrijdag )
Vrijdag: 20.15 – 21.15 uur

Kick & Boxing Mannen (regulier)

Na afloop van de aangeboden 8 weekse cursus, bieden we doorgaans de aangeboden ” reguliere ” lessen aan binnen Special Fit. ( zie rooster )

Hierbij wordt de leerstof en intensiteit uitgebouwd en ontwikkel je je steeds verder als vecht / sporter, waarbij rekening wordt gehouden met jou specifieke & persoonlijke doelstelling.

  • Wednesday
  • 19:30 - 20:30
  • Niels van Os
  • Friday
  • 19:00 - 20:00
  • Niels van Os

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!