Kick & Boxing Mannen en Vrouwen

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

We zijn opzoek naar enthousiaste mannen en vrouwen die zich willen ontwikkelen op het gebied van: Techniek, power, kracht & conditie.

Kick & Boxing voor mannen en vrouwen

Ben je beginner, gevorderde en /of wil je graag recreatief kickboksen? Bij Special Fit is iedereen welkom, jong/oud, man/vrouw. Wij laten je graag kennismaken met een prachtige vechtsport, Kick & Boxing.

Voor de beginner is het vooral een manier van bewegen en trainen zonder dat we het gevecht centraal zetten. Voor de gevorderde vechtsporter, combineren we techniek, pads/zak training met sparring.

Kick & Boxing Mannen  en Vrouwen

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die in een korte periode een flinke dosis energie willen opbouwen, overtollige kilo’s kwijt willen raken of gewoon lekker full body willen sporten en mentaal en fysiek sterker willen worden. De lessen zijn zeer intensief, uitdagend en op niveau en door de professionele coaching voel je je elke week zowel op fysiek en mentaal vlak sterker en fitter worden.

Gedurende de training komen alle basistechnieken van het Kick & Boxing, krachttrainingsvormen en het spelelement naar voren. De training wordt verzorgd door professionele trainers met wedstrijd ervaring!

Special Fit heeft een speciaal team die door scholing de nodige kennis en ervaring hebben op het gebouwd, waarbij er zowel motorisch, sociaal en cognitief vlak wordt lesgegeven!

Door de professionele begeleiding en zeer technische en intensieve lessen, krijg je een gezonde dosis energie en voel je jezelf weerbaarder en sterker op zowel lichamelijk en geestelijke vlak.

Creer meer power, kracht en conditie.

Door de uitdagende lessen verbrand je maar liefst 900 calorieën en creëer snel een sterker, fitter en gezonder lichaam & geest!

Jezelf ontwikkelen in een veelzijdige full-body sport (Body & Mind).

Leer alle aspecten van Kick & Boxing

Gespierder en minder vet.

De Kick & Boxing lessen worden verzorgd vanuit professioneel oogpunt met de nodige professionele kennis & ervaring

Kick & Boxing Mannen en Vrouwen

Wil jij het een keer proberen om te zie of deze les iets voor jou is? Plan dan de gratis intake!

  • Friday
  • 19:45 - 20:45
  • Niels van Os

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!