Kickboksen

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

Kickboksen

Dit is een dynamische, energieke kickboks groepstraining.
Tijdens de trainingen gebruiken we verschillende trainingen en trainingsmaterialen en worden alle fysieke eigenschappen getraind. Op deze manier blijven de trainingen afwisselend, vernieuwend en uitdagend. verbetert je lichaamshouding en lichaamsbeheersing. Kies je voor kickboks, dan kies je voor een zeer uitdagende en allround workout. Ga samen de uitdaging aan en investeer in jou fysieke en mentale gesteldheid!

Wat bereik je met kickboksen?
Een training van 60 minuten waar wordt gewerkt aan een mix van technieken (stoten, trappen, knieën enz.) en werken we aan jou persoonlijke doel. Het verleggen van jou grens, zowel fysiek als mentaal, het verbeteren van conditie, kracht, snelheid, zijn belangrijke aandachtspunten die elke training weer naar voren komen. Hiernaast kom je ook nog eens strakker in je vel te zitten! Daarnaast is deze vorm van sporten is ook goed voor het zelfvertrouwen. Deze lessen zijn niet bedoeld om agressie op te wekken maar juist om respectvol met elkaar om te leren gaan.

Wat moet ik meenemen naar kickboksen?
Neem een flesje water en een handdoek mee en draag comfortabele sportkleding. Wij hebben in eerste instantie voor een aantal mensen bokshandschoenen en scheenbeschermers te leen. Uiteraard mag je ook je eigen materiaal meenemen en is het gewenst en hygiënisch om uiteindelijk je eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers te kopen. Vergeet tevens niet je nagels kort te knippen en laat je sieraden thuis. ( Meer hierover volgt in de training )

Durf jij de uitdaging aan?

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!