Agressie regulatie

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

Iedereen wordt weleens boos. Boosheid is ook zeker niet altijd slecht. Het is een uiting van emotie, net als verdriet en blijdschap. Maar misschien word jij / of ken je iemand die wel eens zó kwaad dat je de controle over jezelf kwijtraakt en agressief wordt. Daardoor kan je behoorlijk in de problemen komen, terwijl je dat eigenlijk helemaal niet wil. Je botst dan met je familie, vrienden, klasgenoten, leraren, de politie misschien. Dit zorgt alleen maar voor negatieve ervaringen en je gevoel van zelfvertrouwen krijgt er steeds weer een flinke deuk door.

Uit onderzoek is gebleken dat vechtsport in een gecontroleerde omgeving een positief effect heeft op agressieregulatie. Het is hierbij van belang dat er een vertrouwensband ontstaat tussen de klant en de trainer.

Onze ervaren trainers hebben inmiddels verschillende kinderen en volwassenen geholpen om dit aspect onder controle te krijgen c.q mee om te leren gaan.

We werken nauw samen met verschillende zorginstanties en scholen en hebben ervaring met verschillende gedragsproblematiek zoals b.v ODD, Autisme, ADHD.

Bij Special Fit krijg je training van ” erkende gediplomeerde ” vechtsport instructeurs. Tevens zijn we in het bezit van een erkend HBO diploma en zijn we 1e graads bevoegd om les te geven aan specifieke hulpvragen.

 

Onze aanpak
De Hoofdtrainer geeft trainingen om agressie te leren beheersen. Deze hebben we ontwikkeld vanuit het idee dat er altijd een onderliggende oorzaak is voor extreem agressief gedrag. Bijvoorbeeld een gebrek aan sociale en cognitieve vaardigheden. Of een tekort aan impulscontrole. Meestal reageer je eerst en ga je daarna pas nadenken.

 

Grip houden op je boosheid
Daarbij krijg je praktische hulpmiddelen aangeboden waarmee je grip leert houden op je boosheid. Daar word je een stuk zekerder van en dat is fijn voor jezelf en voor je omgeving.

Wil je meer weten over deze trainingen voor individu of groepen?

agressie regulatie

Recensies van klanten:

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!