De Special Transformatie Challenge

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil jij ook fit en strak de zomer in en weer je broeken aankunnen van een paar jaar terug? Of heel graag naar een feestje kunnen in dat leuke zwarte jurkje? Of misschien ben je na je zwangerschap nooit meer helemaal back in shape gekomen, en zou je dat dolgraag willen en wil je graag fitter worden?

Wil jij graag afvallen en fitter worden? Dan is deze afvalchallenge iets voor jou!

Het programma wordt op het gebied van voeding, training en coaching volledig op jou persoonlijke doelen afgestemd. Een voedingsplan wat leuk en lekker is en waarbij je persoonlijk begeleid worden door onze deskundige sport- en voedingscoaches. Op een verantwoorde manier afslanken en met gegarandeerd resultaat voor het lange termijn.

Specials Special Fit:
– Figuurcorrectie  – Afvallen – Spier opbouw – Voeding

Special Trainingsvormen Special Fit:

– Kracht – Function – Boksen / Kickboksen

– Persoonlijk Voedingsplan en Begeleiding
– Persoonlijk Trainingsplan en Begeleiding
– Elke week een meetmoment
– Persoonlijk Coaching
– Extra online coaching ( altijd je resultaten inzichtelijk )
– Gegarandeerd resultaat!
– Raak gemiddeld 5 tot 15 kilo kwijt!
– Je hebt de mogelijkheid om één op 1, in 2 tallen of in een groep te sporten.( kosten besparend )

Voor Wie?

De Challenge is voor iedereen, ongeacht je leeftijd en geslacht, iedereen kan meedoen! Heb je 5 of 10 jaar niet gesport en wil je het roer volledig omgooien? Of ben je sportief en wil je toch 5,10,15 kilo kwijt?

Wacht dan niet langer en ga samen met ons de uitdaging aan!

Werkwijze:

Gedurende dit programma, val je verantwoord op een zeer effectieve en gezonde manier af, verbrand je vet en wordt je ook nog eens topfit!
Tijdens het traject  train je 1 keer per week op basis van 1 op 1 personal training, duo training of small group training.
We richten ons specifiek op voeding, training, lifestyle en mindset, waarbij de gezondheid, afname van centimeters en vetpercentage en toename van spiermassa centraal staan.

Interesse?

Wil jij nu eindelijk aan je doelstellingen werken en gegarandeerd resultaat?
Meld je dan nu aan via onze website of stuur een bericht via facebook of instagram!

Beschikbaarheid: ochtend, middag en / of avond en de betreffende dagen.
We willen u vriendelijk verzoeken om ons uw interesse kenbaar te maken per mail. Hierin zien we tevens graag uw beschikbaarheid tegemoet.

Locaties: Peizerweg 132 in Groningen & Kwartel 1 in Bedum.

Special Personal Training
De persoonlijkste manier om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Je werkt 1 – op – 1 met je trainer aan jouw doelstelling, op een manier die voor jou het beste werkt, waarbij we maximaal resultaat boeken.
 
109,-  p/mnd
Special Duo Training
Personal Training met z’n tweeën. Ook in deze vorm boeken we maximaal resultaat en blijven de trainingen persoonlijk. Tevens train je ook nog eens samen gezellig met met een familielid, vriend(in), partner of collega. Hierbij hebben we uitsluitend aandacht voor jullie tweeën. Allebei je eigen persoonlijke trainingsschema, gericht op jou persoonlijke doelstelling. Samen motiveer je elkaar en haal je het beste bij elkaar naar boven.
89,- p/mnd
Special Small Group Training 
Sport je het liefste in groepsverband? Dan is Small Group Training zeker iets voor jou. In een groep kun je elkaar motiveren en stimuleren, terwijl je tegelijkertijd persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt. De uitdaging is niet om alleen zelf, maar ook met elkaar maximaal resultaat te boeken.
79,- p/mnd