Over ons

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

Wilt u ook positief veranderen?

Onze Specials zijn zowel op gebied van (Kick)boksen als op het gebied van Fitness, in de breedste zin van het woord. We werken alleen met de beste professionele coaches op ieder aangeboden vakgebied.

De Personal Training sessies zijn niet alleen effectief maar we zoeken ook altijd naar een invulling die u prikkelt en beter maakt. Tijdens de sessies staan b.v fitter worden, afvallen, ontstressen ( mental coaching / empowerment), figuurcorrectie, krachttoename en/of spierconditie centraal maar is er ook aandacht voor de techniek.

U wordt geprikkeld om u mentale en fysieke grenzen op te zoeken. Een manier waar zij in hun dagelijkse leven ook baat bij hebben. U ontvangt bij het Team van Special Fit zeer afwisselende en technisch hoogwaardige trainingen. We zorgen voor variatie en zorgen dat de trainingen altijd aansluiten op uw persoonlijke doelstelling. Of u nu beginnend sporter bent of ervaren atleet. Iedereen is welkom!

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen

zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!

Niels van Os

Niels van Os is de oprichter en eigenaar van special fit. al jarenlang een ondernemer, trainer en coach die gaat voor goud.

Contact is een centraal thema in vechtsport. dit vind je ook terug in teamontwikkeling en samenwerken. Niels raakte ooit verliefd op (kick)boksen en krachttraining.

Het was eindelijk een échte uitdaging! door uitdaging komt groei, dat wil Niels graag in jouw faciliteren. Groei als mens en professional. Die groei gaat in onze visie hand in hand.

Niels gelooft dat mensen niet bedoeld zijn voor middelmatigheid. Iedereen heeft goud in handen. de kunst is om dat goud te vinden en daar de juiste sieraden van te smeden. daar helpt Niels je graag mee.

Persoonlijke missie:
Ik wil mensen raken en inspireren met mijn talent.

Drive:

“Mijn drive is mensen laten bloeien, mensen helpen de middelmatigheid te overstijgen. als jij jezelf en je talenten serieus neemt, dien je de ander het meest.”
• Bedum
• Motor rijden
• Reizen
• Vader van een dochter
• Naast kickboksen, hardlopen, krachttraining/crossfit
• Wil ooit buitenaf wonen en een schuur ombouwen tot ‘dojo

“Vechtsport was mijn eerste grote passie. met 7 jaar gestart met de geweldige sport ” karate ” en vanaf mijn 17e overgestapt op ( kick) boksen.

Niels wil de positieve veranderkracht van vechtsport doorgeven in zijn trainingen.

 

Marvin

Marvin zijn hele leven draait om sport. Het begon met Taekwon-Do en basketbal maar tegenwoordig haal hij zijn plezier uit kickboksen, kettlebell en krachttraining.

Marvin Uiteindelijk heeft hij van zijn passie zijn werk mogen maken. Hij is inmiddels jarenlang actief in de sportbranche en hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan in diverse managementfuncties en als personal trainer in de branche.

Ook heeft hij bijgedragen aan het ontwikkelen van nieuwe sportprogramma’s op het gebied van krachttraining en vechtsport.

Drive

Uit ervaring weet Marvin dat kracht en vechtsport mét daarbij de juiste lifestyle ( sport, voeding & mind ), een uitermate geschikte combinatie is dat bijdraagt aan een positief effect op het gebied van duurzame resultaten op fysiek en mentaal vlak.

Je wordt vitaler, voelt je lekkerder in je vel en daardoor zelfverzekerder!

Dus of je nu de technieken van het trappen en stoten wilt leren of lekker uitleven op de pads, advies wilt op het gebied van voeding, aan de slag wilt gaan met spieropbouw of juist afvallen?

Marvin gelooft erin dat je samen sterker staat en dat de juiste fundering en enthousiasme the sleutel tot succes is voor het lange termijn!

  • Trotse vader
  • Houd van reizen
  • Motorrijden
  • Taekwon-Do & ( Kick ) Boksen

Jesse

Jesse kramer is 21 jaar oud. Hij heeft een grote passie voor sporten en specifiek voor verschillende vechtsporten. Zijn hele leven beoefen hij al verschillende vechtsporten en heeft hij meerdere nationale wedstrijden gevochten. Momenteel is hij nog steeds actief als professioneel boxer en combineert dit met zijn werk bij Special Fit als Personal Coach.

“ (Kick)boxen is niet gewoon ‘vechten’, nee het is veel meer dan dat!

Als er één sport is die goed is voor je hele lichaam en geest, is het (kick) boksen. (kick) Boksen is cardio- en krachttraining in een. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. En daarbovenop verminder je ook je stressniveau!

In het dagelijks leven houd Jesse zich tevens veel bezig met voeding en sport. Hij is een echte fanatiekeling en traint zelf elke dag.

Drive

Jesse vindt het geweldig om mensen enthousiast te maken en zijn passie en kennis over te brengen op mensen. Naast sporten en (kick)boxen, heeft hij een enorme passie voor coachen ontwikkeld en en staan fun en en een goede dosis techniek en humor voorop in zijn trainingen!

Met veel plezier komt hij het team van SpecialFit versterken!

  • GRONINGEN
  • BOKSEN
  • KICKBOKSEN
  • KRACHTTRAINING/ FUNCTION
  • WIL OOIT NOG TROUWEN EN EEN GROOT GEZIN

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!