Personal trainer Groningen

15+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
3000+
Verloren kilo's!

Gratis Special Fit intake

Personal training in Groningen is geschikt voor iedereen

Iedereen kan ervoor kiezen om personal training in Groningen te volgen! Wij werken voor jong en oud. Net als dat we zowel beginnende als ervaren sporters helpen. Dankzij de kennis en expertise van onze personal trainers kunnen we ook jou begeleiden, ongeacht je fitnessdoelstellingen en huidige situatie. Ook wanneer je een lichamelijke beperking hebt, ben je bij ons van harte welkom.

Personal training helpt je niet alleen om er beter uit te zien, maar ook om gezonder te worden. Daarnaast kan fitness er zelfs voor zorgen dat je beter in je vel gaat zitten. Dus ook in het dagelijkse leven kun je veel profijt hebben van personal training. Onze personal trainers helpen jou graag aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

De voordelen van personal training

  • Je gaat je vitaler, fitter en gelukkiger voelen
  • Je gaat je mentaal fitter en gezonder voelen
  • Je gaat er lichamelijk beter uitzien
  • Het helpt blessures voorkomen
  • Een verbeterde gezondheid
  • Minder medicijngebruik
  • Goede begeleiding
  • Betere resultaten
  • Een beter sportniveau

Personal training in Groningen begint met een intake-gesprek

Bij Special Fit verzorgen we 1-op-1 training, maar je kunt ook voor small group, of duo training kiezen. Zo kun je samen met maximaal 5 anderen aan je fitness doelstelling werken. Kies je voor personal training in Groningen bij Special Fit? Dan plannen we eerst een intake-gesprek met je in. Zo kan jouw trainer je persoonlijke doelen en je huidige situatie in kaart brengen, en doen we een start meting om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met het behalen van jouw doelen.

Op basis van jouw doelen en persoonlijke situatie stellen we een behandelplan op. We gaan niet alleen na welke oefeningen je moet uitvoeren en wat voor voedingsschema je moet volgen, maar eventueel helpen we je ook om positieve gedragsveranderingen door te voeren. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelstelling, voeren we verschillende metingen uit tijdens het intake-gesprek. Zo meten we bijvoorbeeld verschillende lichaamsomtrekken, maar ook je vetpercentage, spiermassa, bloeddruk en conditie. We nemen de uitkomsten met je door en bepalen samen met jou een realistisch doel. Na het intake-gesprek bepaal je zelf of je personal training in Groningen bij ons blijft volgen.

Gratis Special Fit intake

Hoe werkt personal training in Groningen bij Special Fit?

Bij ons kun je altijd terecht in een van onze prive gyms in Groningen of Bedum. Hier train je veilig en verantwoord in een prive setting onder begeleiding van één van onze professionele personal trainers.

 

Besluit je na het intake-gesprek om met ons verder te gaan? Dan starten we een traject afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en bepalen we samen in welk tijdsbestek we dit traject samen uit kunnen voeren. Gedurende dit traject leren we jou om de juiste oefeningen uit te voeren en om onder begeleiding van een diëtist op je voeding te letten. Maar je personal trainer in Groningen is ook meteen je personal coach op gebeid van sport, voeding en mindset.

 

Ook gedragscoaching is namelijk een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We helpen jou om slechte gewoontes een halt toe te roepen. Dat is namelijk noodzakelijk om de gewenste resultaten te boeken en vooral ook te behouden.

Plan een vrijblijvend intake-gesprek in!

Wordt het tijd om gezonder te worden en om je persoonlijke doelstellingen te behalen? Wij laten je graag zien hoe personal training het verschil kan maken! Klik op de knop gratis intake, wij nemen vervolgens snel contact op om een intake-gesprek met je in te plannen.

Wil jij graag weten of personal training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor de gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen
zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!