Jesse

Jesse

Biography:

Jesse kramer is 21 jaar oud. Hij heeft een grote passie voor sporten en specifiek voor verschillende vechtsporten. Zijn hele leven beoefend hij al verschillende vechtsporten en heeft hij meerdere nationale wedstrijden gevochten. Momenteel is hij nog steeds actief als professioneel bokser en combineert dit met zijn werk bij Special Fit als Personal Coach.

(Kick)boken is niet gewoon ‘vechten’, nee, het is veel meer dan dat!

Als er één sport is die goed is voor je hele lichaam en geest, is het (kick) boksen. (kick) boksen is cardio- en krachttraining in een. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. En daarbovenop verminder je ook je stressniveau!

In het dagelijks leven houdt Jesse zich tevens veel bezig met voeding en sport. Hij is een echte fanatiekeling en traint zelf elke dag.

 

Drive

Jesse vindt het geweldig om mensen enthousiast te maken en zijn passie en kennis over te brengen op mensen. Naast sporten en (kick)boken, heeft hij een enorme passie voor coachen ontwikkeld en staan fun en en een goede dosis techniek en humor voorop in zijn trainingen!

Met veel plezier komt hij het team van Special Fit versterken!

  • Groningen
  • Boksen
  • Kickboksen
  • Krachttraining/function
  • Wil ooit nog trouwen en een groot gezin