Marvin

Marvin

Biography:

Marvin zijn hele leven draait om sport. Het begon met Taekwon-Do en basketbal maar tegenwoordig haalt hij zijn plezier uit kickboksen, kettlebell en krachttraining.

Marvin uiteindelijk heeft hij van zijn passie zijn werk mogen maken. Hij is inmiddels jarenlang actief in de sportbranche en heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in diverse managementfuncties en als personal trainer in de branche.

Ook heeft hij bijgedragen aan het ontwikkelen van nieuwe sportprogramma’s op het gebied van krachttraining en vechtsport.

Drive
Uit ervaring weet Marvin dat kracht en vechtsport mét daarbij de juiste lifestyle ( sport, voeding & mind ), een uitermate geschikte combinatie is dat bijdraagt aan een positief effect op het gebied van duurzame resultaten op fysiek en mentaal vlak.
Je wordt vitaler, voelt je lekkerder in je vel en daardoor zelfverzekerder!

Dus of je nu de technieken van het trappen en stoten wilt leren of lekker uitleven op de pads, advies wilt op het gebied van voeding, aan de slag wilt gaan met spieropbouw of juist afvallen?

Marvin gelooft erin dat je samen sterker staat en dat de juiste fundering en enthousiasme de sleutel tot succes is voor het lange termijn!

  • Trotse vader
  • Houd van reizen
  • Motorrijden
  • Taekwon-Do & ( Kick ) Boksen