Niels van Os

Niels van Os

Niels van Os

Biography:

Niels van Os is de oprichter van Special Fit en hij wil graag zijn enthousiasme en passie die hij heeft opgedaan in de sport met jullie delen!
Niels is een gelukkige en trotse vader van een dochtertje, hij houdt van motor rijden, duiksport, survial runs, hardlopen, function fitness en krachttraining en koken / lekker eten.
Hiernaast heeft hij een enorme passie voor vechtsporten in het algemeen en is hij vanaf zijn 6e levensjaar al sportief actief in de geweldige budosport, ” karate “ en judo. Hierin heeft hij veel kennis en wedstrijd ervaring kunnen op doen op zowel nationaal en internationaal niveau. Vervolgens heeft hij vanaf zijn 18e levensjaar de overstap gemaakt naar de prachtige sport ” MuayThai Kickboksen “. Gedurende deze periode heeft hij verschillende wedstrijden gedraaid op nationaal niveau.
Op het gebied van studie, heeft Niels zijn “ sport lifestyle en management “ diploma gehaald op het Cios ( Centraal instituut, opleiding Sportleiders ) , waarna hij vervolgens ook zijn “ HBO Bachelor “ gehaald heeft als 1e graads sportleraar op het IS (instituut voor sportstudies)
Inmiddels is Niels al gelange tijd werkzaam in de fitness / sport branche. Hij heeft zowel jarenlange ervaring opgedaan als “ manager “ in verschillende fitnessclubs en vertegenwoordigde hij tevens de functie als professioneel personal trainer & mental coach.

Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd, dat hij het tijd vond worden, om zijn passie met zijn opgedane kennis en ervaring zoveel mogelijk te delen, met iedereen die ook passie heeft voor de sport / voeding en/of een extra zetje nodig heeft, om tot het gewenste resultaat te komen, waar je altijd van hebt gedroomd!

Drive

In zijn loopbaan carrière als sporter, personal coach en bedrijfsleider in de branche, komt hij veel mensen tegen die niet verder komen in hun specifieke behoefte voor het lange termijn. Door de overload aan informatie op het net en in je omgeving , zie je door de bomen het bos niet meer en/of mis je het totaal pakket van 1 aanbieder op het gebied van sport, voeding, mind én de totale lifestyle!
Dit is tegelijkertijd frustrerend, want je wil eindelijk ook een keer het lichaam en/of prestatie en lichamelijke / mentale conditie creëren waar je altijd van hebt gedroomd. En dat verdien je! Dit is zowel zonde van de investering in geld en tijd begrijpen wij.
Wat Special Fit en Niels betreft, is dit verleden tijd!

Onze ervaring is dat sport tevens ook als middel ingezet wordt en dat de basis altijd mentaal is. Hier spelen wij op in en zorgen voor een duidelijke en doeltreffende aanpak op zowel het gebied van sport, voeding en mind!

Special Fit biedt de oplossing voor iedereen, die maatwerk wil op het gebied van sport, voeding en lifestyle. We hebben het doel, om onze kennis en ervaring op een zo laagdrempelige en beknopte manier over te brengen, zodat het ook toepasbaar is.
Je krijgt zowel fysieke en on-line coaching en betrekken je actief in het totaal proces zodat je bewust wordt van jou gedragsverandering. Allemaal in 1 pakket!

We bakenen onze trainingsmethodieken af op jouw specifieke behoefte en zorgen ervoor dat je een goede fundering bouwt op alle fronten en voor het lange termijn.
Trainen met een personal trainer bij Special Fit zorgt ervoor dat je op het totale vlak net een stapje verder gaat en kwalitatief gerichter traint.

Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier jouw persoonlijke doel.

Onze Specials: – Afvallen – Figuurcorrrectie – Sportspecifiek training voor ( top ) sporters – Spieropbouw / kracht training /( Kick)Boksen – agressie regulatie – reintegratie

Wil jij ook geholpen worden met jouw persoonlijke doel?

Vraag het gratis intakegesprek aan en laat je adviseren door 1 van onze professional coaches.

Wanneer zie ik jou?

  • Vrienden en familie
  • Sport
  • Eten & drinken
  • Eigen Doyo aan huis
  • Lezen en nieuwe kennis opdoen
  • Empowerment & Leiderschap